Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor cu caracter personal 

PFA BĂLU M. MARIUS-ADRIAN , cu sediul in Timisoara, jud. Timis, str.  Ion Rusu Sirianu, nr. 37, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. de ordine F35/743/2015,  cod fiscal 34482281, cont nr. RO69INGB0000999905018352 deschis la banca ING BANK, in calitate de administrator al domeniului, reprezentata prin Dl. Bălu Marius-Adrian, email: office@ghidromania.com , telefon: 0766 705 024 .

Datele personale colectate

Politica de confidentialitate a datelor reglementeaza utilizarea si stocarea datelor dumneavoastra. Navigarea pe paginile site-ului nostru se poate realiza fara declararea a datelor cu caracter personal. Cu toate acestea, pentru anumite situatii specifice precum completarea unui chestionar sau participarea la un concurs, persoanelor vizate li se pot colecta si prelucra anumite date cu caracter personal. Colectarea datelor cu caracter personal: numele, prenumele, adresa, adresa de e-mail, numarul de telefon ale unei persoane se va efectua de fiecare data în conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Date personale sau datele cu caracter personal se refera la orice informatie care face posibila identificarea unei persoane fizice .

Persoana – reprezinta o persoana identificata sau identificabila. O persoana fizica sau juridica „identificabila” este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, inclusiv prin referire la un numar de identificare sau la unul sau mai multi factori caracteristici identitatii sale fizice, mentale, economice, culturale sau sociale.

Prelucrarea – reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni asupra datelor cu caracter personal, cu sau fara mijloace automate, precum colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, recuperarea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea (prin transmitere, difuzare sau punere la dispozitie în alt mod), alinierea sau combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Datele personale de identificare legala(CNP-serie si nr CI) sunt date personale colectate doar in procesul administrativ de redactare a contractelor de prestari servicii si de facturarea a serviciiilor contractate. 

De ce le colectam

Avem nevoie de datele dvs personale pentru a va oferi urmatoarele servicii:

Ofertare Servicii:

Nume si prenume – avem nevoie de aceste date pentru redactarea ofertei unei oferte personalizate

Email – adresa de email o folosim pentru a va confirma comanda si pentru a va timite oferta personalizata

Numar de telefon – va vom contacta daca apar probleme la livrarea produselor 

Detalii IP si sesiune – avem nevoie de aceste date pentru a va putea oferi serviciul de comunicare Chat si pentru a va putea raspunde la întrebari aflând ce pagini ati vizitat în cadrul sesiunii pe pagina.

Comentarii
Când vizitatorii lasa comentarii pe website, colectam datele aratate în formularele de comentarii, dar si adresa IP a vizitatorului si sirul agentilor utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Un sir facut anonim (numit si un hash), creat din adresele tale de email, poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea daca îl folosesti. Dupa aprobarea comentariului, fotografia ta de profil este vizibila pentru public lânga comentariul tau.

Unde trimitem datele

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului.

Formulare de contact 

Daca lasati un comentariu pe site-ul nostru, puteti opta pentru salvarea în cookie-uri a numelui, adresei de email si site-ului web. Aceste cookie-uri vor fi valabile un an.

Daca aveti un cont si va autentificati pe acest site, vom seta un cookie temporar pentru a determina daca navigatorul dvs. accepta cookie-uri. Acest cookie nu contine date personale si este eliminat când închideti browser-ul.

Când va autentificatii, vom seta si câteva cookie-uri pentru a va salva informatiile de autentificare si optiunile de afisare pe ecran. Cookie-urile de autentificare sunt pastrate pe termen limitat. Daca selectati „tine-ma minte”, cookie-urile dvs. de autentificare vor fi pastrate pentru autentificarea mai rapida. 

Daca editati sau publicati un articol, un cookie suplimentar va fi salvat în browser-ul dvs.. Acest cookie nu include date personale si indica pur si simplu ID-ul articolului editat. 

Stergere si blocarea datelor personale

Vom prelucra si stoca datele personale ale persoanei numai pe perioada necesara pentru a-si îndeplini scopul de stocare, sau pe perioada care este prevazuta de catre legiuitorul european sau de catre alte legi aplicabile. Daca scopul stocarii nu este aplicabil, sau daca perioada de stocare prevazuta de legislatia aplicabila în vigoare expira, datele personale sunt sterse, în concordanta cu cererintele legale.

Dreptul de acces ale persoanei 

In vederea exercitarii dreptului de acces persoana poate oricând sa ne contacteze cu o solicitare in acest sens prin care sa obtina un raport al datelor cu caracter personal.

Dreptul de rectificare.

Fiecare persoana are dreptul de a obtine rectificarea datelor cu caracter personal atunci cand acestea sunt incorecte sau au suferit anumite modificari sau necesita a fi completate.

Dreptul la stergere.

Fiecare persoana are dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal dupa cum urmeaza:

  • i) atunci cand datele nu mai sunt necesare in scopul pentru care au fost colectate sau prelucrate
  • ii) persona isi retrage consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea

Dreptul la restrictionarea prelucrarii.

Fiecare persoana are dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii, acolo unde unul dintre urmatoarele cazuri se aplica:

  1. i) acuratetea datelor personale este contestata de persoana,
  2. ii) prelucrarea este ilegala si persoana se opune stergerii datelor personale, dar cere în loc restrictionarea utilizarii lor

Dreptul la portabilitatea datelor.

Fiecare persoana are dreptul sa solicite transferarea datelor cu caracter personal catre o terta persoana sau catre insasi persoana vizata.

Dreptul la opozitie.

Fiecare persoana are dreptul de a se opune oricand, din motive care au legatura cu situatia sa particulara, la prelucrarea datelor personale care îl/o vizeaza.

Dreptul de a retrage consimtamântul.

Fiecare persoana are dreptul sa-si retraga consimtamântul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în orice moment.

Dreptul de a formula o plangere autoritatii de supraveghere – in cazul in care persoana apreciaza ca drepturile sale legitime in legatura cu operatiunile de prelucrare a datelor personale au fost incalcate, aceasta se poate adresa cu o plangere in acest sens Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania.

Daca doriti sa va exercitati drepturile sau sa ne transmiteti o notificare / cerere va rugam sa ne contactati la datele de contact. Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil dar nu mai tarziu de 30 de zile. Pentru orice intarzieri va vom anunta si va vom oferi motivele justificate ale intarzierii.