testsecuritate2— Testare – Securitatea Informatiei —

 

 Intr-o era in care totul se tehnologizeaza, vulnerabilitatiile si atacuriile cibernetice sunt din ce in ce mai multe si mai dese. Diferenta dintre 2 sau mai multe companii cu acelasi profil o va face modalitatea de aparare si implementare a infrastructurii IT care poate asigura business continuity. Totodata aceste atacuri cibernetice pot distruge operational si/sau financiar o companie care nu are metode de protectie.   

Fie ca aveti deja un departament IT intern sau aveti nevoie de servicii IT externalizate, suntem aici pentru dumneavoastra si ne propunem sa oferim plus valoare afacerii dvs. .

Pentru ca tinem la calitatea serviciilor oferite, personalul IT dedicat pentru a efectua testarea securitatii informatiei este calificat si certificat ISO 27001:2013 privind Securitatea si siguranta informatiei.

   Daca aveti deja un departament IT intern. Ce va oferim? 

Daca aveti deja un departament IT intern insemna ca doriti sa aveti siguranta ca nu veti avea probleme legate de infrastructura IT in compania dvs. .

Dar cum puteti verifica daca echipa de interna de IT isi face treaba fara a avea cunostinte in domeniu? Pentru a verifica siguranta infrastructurii IT puteti apela la serviciile Solutii-IT de testare a securitatii informatiei. 

Ce inseamna acest lucru? Asta nu inseamna ca nu aveti incredere in echipa interna de IT si inseamna ca doriti ca un specialist extern in domeniul IT sa vina la dumneavoastra in companie pentru un termen prestabilit de zile si va efectua teste de securitate a informatiei, pentru a putea aduce plus valoare si pentru a putea avea siguranta ca totul functioneaza la parametrii optimi( testarea securitatii datelor / testarea securitatii informatiilor). 

   Ce va oferim in cadrul Testului de securitate si siguranta a informatiei si care sunt beneficiile? 

 Procesul de testare a securitatii informatiei incepe prin identificarea echipamentelor si a infrastructurii IT folosite si continua teste si metode de simulare a amenintarilor la care este supusa infrastructura IT actuala.

 

Beneficiile testului de securitate a informatiei: 

  • Prevenirea scurgerii de informatie;
  • Prevenirea accesului neautorizat;
  • Identificarea vulnerabilitatiilor din infrastructura IT;
  • Raport privind vulnerabilitatiile din infrastructura IT;
  • Raport cu masurile care trebuie luate pentru inlaturarea vulnerabilitatiilor.

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.