audit — Audit IT — 

 

   Fie ca aveti deja un departament IT intern sau aveti nevoie de servicii IT externalizate, suntem aici pentru dumneavoastra si ne propunem sa oferim plus valoare afacerii dvs. .

Pentru ca tinem la calitatea serviciilor oferite, Auditorul IT este calificat si certificat ISO 27001:2013 privind Securitatea si siguranta informatiei.

 

   Daca aveti deja un departament IT intern. Ce va oferim? 

Daca aveti deja un departament IT intern insemna ca doriti sa aveti siguranta ca nu veti avea probleme legate de infrastructura IT in compania dvs. .

Dar cum puteti verifica daca echipa de interna de IT isi face treaba fara a avea cunostinte in domeniu? Pentru a verifica siguranta infrastructurii IT puteti apela la serviciile Solutii-IT de audit extern. 

Ce inseamna acest lucru? Asta nu inseamna ca nu aveti incredere in echipa interna de IT si inseamna ca doriti ca un specialist extern in domeniul IT sa vina la dumneavoastra in companie pentru un termen prestabilit de zile si va verifica tot ce tine de infrastructura IT, pentru a putea aduce plus valoare si pentru a putea avea siguranta ca totul functioneaza la parametrii optimi(identificarea utilizarii corecte a resurselor hardware si software / testarea securitatii datelor / testarea securitatii informatiilor). 

   Ce va oferim in cadrul Auditului IT si care sunt beneficiile? 

 Procesul de audit IT incepe prin identificarea echipamentelor si a infrastructurii IT folosite si continua cu analiza oportunitatilor si amenintarilor la care este supusa infrastructura IT actuala.

Beneficiile auditului IT: 

  • Identificati probleme ale sistemului IT;
  • Verificati numarul licentelor existente in companie;
  • Evaluati riscul infrastructurii IT;
  • Identificati si dezvoltati un plan de dezvoltare a infrastructurii IT;
  • Alegeti metoda potrivita pentru a proteja informatiile companiei;
  • Organizati si monitorizati departamentul IT;
  • Reduceti si optimizati costurile prin imprementarea de solutii IT eficiente.

La finalul auditului veti primi un raport cu constatarile privind infrastructura IT si recomandari de imbunatatire.

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.